EVENT: TRÆ SOM MODELMATERIALE

Det er nu igen muligt at få udvidet modelkompetencerne. Onsdag den 6. maj går turen til LOA’s værft, hvor der til dagligt bliver arbejdet med vedligehold af det stolte skib LOA. Målet med mødet er at vidensudveksle erfaringer inden for arbejdet med træ, blandt andet som modelmateriale.

 

TEAM’ET SOM TAGER IMOD OS ER..

  • Herluf Stærk Christensen: Pensioneret skibstømrer og tidligere indehaver af bådebyggeri i Aalborg. Herluf er om nogen grunden til, at vi har LOA i dag, idet han har styret hele restaureringsfasen af LOA og kender hver en planke og hver en samling på skibet.
  • Ole Ubbesen: Pensioneret landskabsarkitekt (og ham din mor har nævnt som arkitekt). Selvom Ole ikke er almindelig arkitekt, har han været manden bag størstedelen af skibsbygningstegningerne under LOAs renovering. Han er i øvrigt maler i sin fritid og samtidig “alderspræsident” på værftet.
  • Jørgen Lund Thomsen: Pensioneret tømrer, der har udført meget træarbejde på LOA.
  • Bent Jørgensen: Pensioneret snedker, der også har udført meget træarbejde på LOA – ikke mindst de “finere” ting/detaljer på skibet.
  • Per Christensen: Pensioneret tømrer, der ligeledes har udført meget træarbejde på LOA.

 

PROGRAMMET FOR ARRANGEMENTET ER.. 

Kl. 17.30

Vi mødes på LOA Værft, Nordre Havnegade 6 i Nørresundby – Leif viser rundt og fortæller lidt om værftet.

Kl. 18.00

Spisning – LOA teamet vil gerne være vært for aftensmad til os.

Kl. 18.30

De frivillige fra LOA fortæller om projektet og hvordan, de arbejder (dette vil de nok allerede begynde med under spisningen…), og vi kan snakke med dem om de ting, vi gerne vil høre om. I forbindelse med denne del vil det helt sikkert også være interessant for dem at høre lidt om, hvad vi beskæftiger os med på Arkitektur og Design, og hvad vores modelgruppe specielt arbejder med.

 

TILMELDNING

Er du frisk på at udvide dit netværk, få en bedre forståelse for træ som materiale og samtidig få en gratis omgang aftensmad, så skriv til msth12@student.aau.dk. Deadline er mandag d. 4. maj. Der er 10 pladser, som vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

 

//Michael Skov og A&D Modelgruppen