FEMTE MÅNED

Selv om de fleste har takket pænt af, skal I ikke snydes for de sidste hilsner fra det store udland. Janne og Line i Australien, Anine i Østrig og Nicolai i Kina deler deres sidste oplevelser og tanker med os. Oplevelser der er præget af det sidste store press omkring de afsluttende eksaminer og tanker om hvad opholdet har givet dem med videre. Noget der kendetegner alle fire beretninger er især ambivalensen over, at opholdet nu er slut, og at turen går tilbage til Danmark, AAU og A&D.

 

IMG_2806

Janne i Australien: “Opholdet har for mig været fantastisk og udfordrende. Det har givet mig så meget fagligt, men endnu mere personligt.”

Læs blandt andet om Jannes sidste udfordringer i forbindelse med de afsluttende eksaminer her.

 

 

 

10715879_10204474166347353_503152682_nLine i Australien: “Et semester i udlandet er ikke blot en fantastisk mulighed for at udvikle sig selv fagligt, ligesåvel er det en god mulighed for at rejse, opleve en anden kultur og opleve verden”

Læs Lines mange refleksioner over et semester i udlandet her.

 

 

IMGP2250_editedAnine i Østrig: “Det er i hvert fald helt sikkert, at jeg har lært en masse både fagligt og om mig selv.”

Læs om Anines sidste tid i Wien her.

 

 

 

4Nicolaj i Kina: “På den ene side er jeg ikke i tvivl om, at det har været den mest oplevelses- og lærerige tid i mit liv, men på den anden side har det været, som at være med i en kæmpe stor joke.”

Læs hvordan Nicolai sammenligner sit ophold i Kina med Aalborg Karneval her.