FJERDE MÅNED

Så er der post fra den store vide verden igen. I denne måneds indlæg kan du læse om afviklingen af flere af de studerendes eksaminer, samt de overvejelser de hver især gør sig over hvad de har fået med sig fra deres semester i udlandet.

Overvejer du et semester i udlandet, er det nok især denne gang du skal læse med :-)

Michael i Australien skriver om hvordan et semester i udlandet har resulteret i både en personlig og en faglig udvikling:

Det har klart rykket nogle grænser for mig som person at studere i et andet land med en anden kultur og indstilling til tingene. Skolemæssigt har det været udfordrende at studere på et universitet, der er ret forskelligt fra AAU. Jeg har prøvet at arbejde individuelt, hvilket har lært mig om mine evner indenfor industriel design og især vist mig, hvor mine styrker og svagheder ligger. …læs mere her.

Lotte i Australien opsummerer sit udlandssemester som utrolig givende, hvor hun opvejer det negative med det positive:

Det har været et givende semester på alle måder. Selvom det har budt på mange all night’ere, ømme fingre i værkstedet, irritation over sløset fremmøde, frustration over en anderledes studieform, og det at skulle dele alt med seks andre mennesker, så har det også givet mig en helt masse nye venskaber, både danske og internationale, inspiration til min fremtidige karriere og ikke mindst kenskab til en helt anden side af mig selv. …læs mere her.

Læs endnu flere spændende udlandsberetninger her:

Mathilde i Thailand 
Janne i Australien 
Line i Australien 
Katrine i Tasmanien
Nicolaj i Kina 
Anine i Østrig
Sandi i England