FØRSTE MÅNED

Her kommer første del af ADvisens føljeton med “postkort” fra A&D’ere, som har valgt at tage deres 5. semester i udlandet. Her vil du blandt andet kunne læse A&D’erne fundere over hvordan, det er at være studerende i et andet land og hvordan det udenlandske studieliv er anderledes end på AAU. Du vil kunne læse beretninger og se billeder fra hele fire forskellige verdensdele og  mange forskellige universiteter.

Sara i New Zealand fortæller om udfordringerne ved at være studerende på udebane:

Det var en udfordrende start, men de inspirerende omgivelser og ambitiøse professorer og studerende giver blod på tanden… læs videre her.

Nicolaj i Kina skriver blandt andet om sin oplevelse med at ansøge om studieplads i Kina:

Mine forhåbninger om godkendelse af opholdet havde dog lidt et større tab set i lyset af denne stressede ansøgning. Specielt akvareltegningen, som en børneklasseelev kunne have præsteret bedre end mig, gav mig betænkeligheder… læs resten her.

Line i Australien reflekterer over den anderledes studieform:

På universitetet her i Melbourne, får jeg lov til at stå på egne ben, reflektere over min egen proces og ligeledes producere individuelt arbejde. Jeg mener det styrker måden man tænker og designer på, og samtidig bliver man bevidst om sine styrker og svagheder, hvilket giver grobund for at udvikle sin personlige stil… læs mere her.

Læs endnu flere udlandsberetninger her:

Katrine i Tasmanien
Mathilde i Thailand
Michael i Australien
Janne i Australien
Lotte i Australien
Anine i Østrig