KANDIDATMULIGHEDER

75790_intro650x350

KANDIDAT I ARKITEKTUR
Kandidatuddannelsen i Arkitektur ved Aalborg Universitet har sit omdrejningspunkt i en række aktuelle og fremtidige udfordringer inden for arkitektur. Funderet i temaer, metoder, teorier og discipliner vedrørende arkitektur og ingeniørkunst sikrer kandidatuddannelsen i Arkitektur en tværfaglig kompetenceprofil.

Læs mere her.

 

75793_intro650x350

KANDIDAT I INDUSTRIELT DESIGN
Kandidatuddannelsen i Industrielt Design på Aalborg Universitet handler om den kreative proces og den professionelle arbejdsmetode. Dette kombineres med æstetisk sans, analytisk evne og teknisk kompetence i udviklingen af produkter og serviceydelser fra idé over produktion og til markedsføring.

Læs mere her.

 

MVRDV_SPACE-GROUP-01
KANDIDAT I URBANT DESIGN
Kandidatuddannelsen i Urbant Design på Aalborg Universitet tager udgangspunkt i en række aktuelle og fremtidige udfordringer indenfor byudvikling og byplan- lægning. Du får mulighed for at kombinere arkitektens designkompetencer med ingeniørfaglig viden samt indsigt i sociologiske forhold.

Læs mere her.

 

76267_specialisering1

KANDIDAT I MOBILITET OG URBANE STUDIER
Mobilitet og Urbane Studier er en ny og international orienteret specialisering under kandidatuddannelsen i Urbant Design. Uddannelsen kombinerer ingeniørfaglige og tekniske kompetencer med mere teoretisk samfundsvidenskabelig viden. Det sikrer dig redskaberne til at kunne forstå, designe og planlægge mobilitet i og omkring byerne.

Læs mere her.

 


ANDRE KANDIDATMULIGHEDER

Med en bachelor i Arkitektur og Design låser du dig ikke fast til et bestemt uddannelsesforløb. Din bachelorgrad giver dig nemlig adgang og mulighed for at vælge en andre relevante kandidatuddannelser – enten på Aalborg Universitet eller på en anden uddannelsesinstitution. Se dine muligheder for andre uddannelser på Aalborg Universitet via: UddannelsesTjekkeren.

 

Foto (3): Arch Daily