STRINGS ATTACHED

I maj blev hele Create mere farverig i en uges tid. Det var nærmest ikke til at undgå at bemærke det, da gruppe 1 og 2 på 2. semester master i Urban Design lavede et forsøg med et tracking kamera.
De studerende havde få midler at arbejde med, men med en vision om at inddrage hele rummet opsatte de farvede snore på tværs af planerne og ned mod den centrale gangplads for at ændre på folks bevægelsesmønstre og flowet i bygningen.

DSC_0536_2

Visionen var ikke at stille en fysisk barriere op og på den måde tvinge folk til at gå udenom, men at få brudt rutinen hos de studerende via de visuelle snore. Især bruger mange studerende den højre trappe, hvorfor gruppen valgte at fastgøre de fleste af snorene til den venstre trappe for at se, hvordan det påvirkede folk.

STRINGS

Resultatet blev en mindre ændring på tracking kameraet, men hvad kameraet ikke opfangede var alle de anderledes interaktioner, som snorene førte med sig.
Der blev sendt sedler via snorene etagerne imellem, folk stoppede op og tog billeder, og i stedet for at kigge ned i jorden kiggede folk opad, når de skulle fra A til B.

4_touch_DSC_0542 copy

11193387_865824693509704_1015304385805784380_n

Bag forsøget var Jeppe Krogstrup Jensen, Villads Hannibal Højberg, Katrine Dam Henriksen, Maria Deleuran, Ida Belland, Anne Schlosser, Louise Meier, Nellie Veller, Oana-Maria Paraschiv og Cosmin Pislariu.

 

//Mikkel T.