UGENS ID-GRUPPE (PART 5)

Dette er sidste afsnit i serien om en gruppe studerende fra Industrielt Design. For at læse forrige afsnit, klik her.

Efter overstået aflevering af rapporterne var det tid til at begynde på eksamensforberedelserne. På trods af at vi var den sidste ID-gruppe, der skulle til eksamen, nemlig fredag d. 12. juni, var der ingen tid at spilde.

Det første, der blev gjort, var at lægge en plan for de to uger, vi havde inden eksamen, samt fastsætte deadlines for de forskellige ting, der skulle laves. Herefter skulle nogle af de funktionelle løsninger forbedres, da det havde vist sig, at de ikke alle sammen fungerede optimalt. Dette havde der ikke været tid til at forbedre inden aflevering. Så snart disse var blevet forbedret, blev opbygningen af en synsmodel i målestoksforholdet 1:1 påbegyndt. Den blev primært lavet i træ og skulle være delvist funktionel, så den kunne benyttes til at vise funktionerne ved hjælp af Act it out til præsentationen til eksamen. Som supplement til Act it out skulle der laves animationsvideoer, der viser nogle af de funktionelle løsninger, som det ikke var muligt at integrere i modellen.

DSC_0445

Da modellen var færdig, blev den taget med på Stiholt, for at vi kunne få feedback fra værkstedschefen Kim omkring det produkt, vi var endt ud med. Vi fik rigtig meget positiv feedback og forslag til forbedringer, som vi kunne reflektere over til eksamen. Alt i alt har samarbejdet med Stiholt været utroligt spændende, og det har været lærerigt at arbejde med rigtige mennesker og en rigtig problemstilling. Stiholt vil endda tage vores projekt med videre til Scania og præsentere dem for det.

De sidste dage op til eksamen gik med at male modellen i de rigtige farver samt finpudse poster og præsentation. Den sidste dag blev brugt på at rydde op i grupperummet, øve fremlæggelse og gøre eksamenslokalet klar. Vi er nu alle fem blevet bachelorer i Industrielt Design, og fremtiden byder på en kandidat i Industrielt Design for fire af os, mens en skal læse Bæredygtigt Design i København.

 

//Gruppe 11 – Allan Lu, Ane Johansen, Ida Madsen, 
Kenneth Randløv og Rasmus Christensen

DSC_0461 DSC_0940